050 3703241 myynti@podcastory.fi

Miksi Podcastory?  Lue tästä 7 hyvää syytä!

 

  1. Podcastory on keskittynyt podcasteihin ja  puheohjelmien tuotantoihin. Emme ole musiikkistudio tai -tuotantoyhtiö, vaan kaikki toimintomme on räätälöity podcastien ja puheohjelmien tuottamista varten.
  2. Podcastory osaa sisällöt. Tiimillämme on vahva viestinnällinen, markkinoinnillinen ja journalistinen kokemus.  Pystymme todellakin auttamaan sanomasi tiivistämisessä.   Saat meiltä aina avun podcastisi suunnitteluun ja konseptointiin.  Halutessasi käsikirjoitamme ja järjestämme podcastiisi myös huipputason juontajan.
  3. Studiomme on rakennettu vain podcasteja varten. Täällä saamme äänesi loistamaan.   Studion ratkaisut täyttävät niin  teknisesti kuin palvelukokemuksenkin osalta vaativimpienkin yritys- ja yhteisöasiakkaiden odotukset.
  4. Jokainen asiakas on meille tärkein. Me välitämme podcastisi menestyksestä myös tuotannon jälkeen.   Podcastoryn tiimiltä löytyy myös rautainen markkinoinnin osaaminen,  markkinoinnin neuvot sisältyvät aina kumppanuuteemme.
  5. Sitoudumme markkinoimaan podcastiasi, teemme jokaisesta uudesta podcast-sarjasta maksullisen sosiaalisen median kampanjan. Lisäksi teemme halutessasi jokaisesta podcast-jakson julkaisusta sosiaalisen median postauksen.
  6. Meillä on myös kumppanuusohjelma asiakkaillamme. Mikäli Podcastaryyn suosittelemasi tai vinkkaamasi uusi asiakas ostaa meiltä podcast-palveluita,  huomioimme sen seuraavassa tuotantolaskussasi.  Mikäli  voimme sijoittaa oman mainoksemme podcastisi alkuun tai loppuun, saat  tästä  alennuksen tuotantohinnasta. Kysy lisää yksityiskohdista.
  7. Välitämme myös ympäristöstä.  Studiomme on rakennettu ympäristöystävällisesti, ilmastoasiat huomioiden. Esimerkiksi akustiikkaratkaisut ovat toteutettu kotimaisilla, turvepohjaisilla tuotteilla.  Useimmat kalusteemme ovat  uudelleenverhoiltuja, kotimaisia laatutuotteita tai kierrätysmateriaaleista valmistettuja tuotteita. Suosimme paikallisia tuotteita ja palveluita aina, kun se on vaan järkevästi mahdollista.
Pyydä meiltä ehdotus oman podcastisi toteuttamiseen.

Pyydä tarjous podcastista

Podcastory podcast-tuotanto

Varaa studioaikasi sähköisesti!

Oman kalenterisi, podcast-vieraittesi kalenterien ja studion vapaiden aikojen sovittaminen on yksi podcast-tuotannon haasteellisimmista osa-alueista.  Haluamme auttaa Sinua ja olemme avanneet asiakkaillemme sähköisen varausjärjestelmän. 

Kun teet kanssamme podcastien tuotantosopimuksen, saat käyttöösi sähköisen varausjärjestelmän, josta näet vapaat ajat ja voit helposti varata sinulle ja vieraillesi sopivat ajat.  

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää! 

× Moi, voinko jotenkin auttaa Sinua?