050 3703241 myynti@podcastory.fi

Referenssit ja työnäytteet

Kokoamme tälle sivulle muutamia erityyppisiä töitä,  joita tiimimme on ollut toteuttamassa.  

Tarjoamme Sinulle kokonaisvaltaista palvelua podcastiisi.  Saat meiltä podcastin tarvittaessa avaimet-käteen-palveluna.  Yhtä hyvin voimme palvella Sinua myös jossain osa-alueella.  Ihan miten haluat.

Palvelumme kattaa

– podcastin suunnittelun ja konseptoinnin
– toimitustyön ja käsikirjoittamisen
– teknisen toteutuksen, eli äänityksen valmisteluineen sekä jälkitöineen
– podcastin julkaisemisen ja jakelun eri kanaviin
– ehdotuksen podcastin markkinointiin
– tarvittaessa voimme auttaa niin kaupallisten, kuin teknistenkin yhteistyökumppanien hankkimisessa 

Konsultoimme mielellämme kaikissa yllämainitussa osa-alueessa.  Ole rohkeasti yhteyttä.  Yhteystietomme löydät täältä   

Podcastory on parhaillaan tuottamassa lukuisaa määrää mielenkiintoisia podcasteja.  Päivitämme esimerkkitöitämme tähän sivulle satunnaisesti.  SItä ennen voit pyytää  tarkempia referenssitietoja.  Mikäli haluat,  voimme tehdä yrityksellesi podcastin koetuotannon,  jolloin pystyt omakohtaisesti toteamaan toimintamme laadun.  TIlaa meiltä koetuotanto ottamalla yhteyttä.

Tiedotusosasto podcast

Tiedotusosasto on Viestintäalan ammattilaisten ammattiliitto Viesti ry:n podcast viestinnästä.   Siina Revon vieraana on viestintäalan mielenkiintoisimmat vieraat.  

Viesti ry:n toiminnanjohtaja Siina Revon vieraana podcast-sarjan ensimmäisessä jaksossa oli strategisen viestinnän viestintätoimisto Ellun Kanojen hallituksen puheenjohtaja Kirsi Piha.

Tehrääs numeroo!-podcast

Tampereen kaupunkiseudun elinkeinostrategia vuosille 2020 – 2025  julkistettiin perjantaina 8. marraskuuta 2019.   Julkistamisen taustavoimana toiminut Business Tampere tilasi Podcastoryltä laajan kokonaisratkaisun, jolla avattiin strategiaa paikallisten toimijoiden avulla monikanavaisesti.

Toimittaja Jari Korkin toimittamien podcastien tuotannossa toteutettiin myös videotuotannot monikameratekniikalla.   Kaikki viisi jaksoa äänitettiin ja kuvattiin reilun kolmen tunnin sessiossa Tampereen historiallisessa Tampellassa.  Tutustu podcastiin tarkemmin tästä.   

Ulkopolitiikka-lehden podcast

Ulkopolitiikka-lehden podcastissa julkaistaan Suomen EU-puheenjohtajuuden aikana kuukausittain jaksoja päivänpolttavista aiheista liittyen Euroopan unioniin ja Suomen puheenjohtajuuteen. 

Ulkopolitiikka-lehden Laura Myllymäen vieraana ovat Ulkopoliittisen instituutin Euroopan unioni -tutkimusohjelman ohjelmajohtaja Juha Jokela ja ulkoministeriön vientivalvontayksikön päällikkö Teemu Sepponen.

Miehen iässä podcast

”Miehen Iässä-podcast pureutuu ihan tavallisen, aikuisen ihmisen arkisiin ajatuksiin ja mieltä askarruttaviin mahdollisuuksiin  – fyysiseen tai henkiseenkin jäykkyyteen tai suurta riemua tuottavin pikkuasioihin. Tavoitteena on, että jokainen jakso tuottaisi ainakin yhdelle ihmiselle jonkun oivalluksen, joka parantaa hänen elämäänsä jopa 16 %”, sanoo Esa Rimpiläinen,  mies podcastin takana.

 

Deloitten Hear’n Go!

Hear’n Go on inspiroiva ja ajankohtainen podcast, jonka jaksoissa asiantuntijamme keskustelevat yhdessä vieraidensa kanssa organisaatioiden ja liike-elämän ajankohtaista ja kiperistäkin haasteista.

Hear’n Go! podcast on toteutettu liikkuvalla kalustolla asiakkaan tiloissa.

 

Ihan sama?

Ihan sama? on Invalidiliiton podcast-sarja, jossa vammaiset nuoret kertovat elämästä, ihmissuhteista, seksuaalisuudesta ja elämästä yleensäkin. Jaksot tuotetaan liikkuvalla studiolla vaihtelevissa paikoissa.

Ihan sama? podcast on toteutettu liikkuvalla kalustolla asiakkaan tiloissa.

 

Kuntatyö 2.0 podcast

Kuntatyö 2.0 on podcast-sarja, joka pureutuu työn murrokseen ja työelämän trendeihin. Jaksoissa vierailee työelämän kehittäjiä ja kuntatyön tekijöitä useilta eri toimialoilta.

 

 

Onks kaikki ok?

”Onks kaikki ok?” on Mannerheimin Lastensuojeluliiton podcast murrosikäisen vanhemmalle. Tässä sarjassa nuoren kehityksen eri osa-alueiden asiantuntijat kertovat, mistä murrosiässä on kyse ja miten vanhempi voi tukea oman lapsensa kehitystä.

Sarjan tuotannot on toteutettu liikkuvalla kalustolla asiakkaan tiloissa.

 

 

 

Kammiovuoren karhut

Kammiovuoren karhut on ainutlaatuinen tarina, joka johdattaa Sinut suomalaiseen metsään ja seikkailuihin Sysmän Kammiovuorelle.
Kertojana Timo, joka satuili ensimmäiset karhusadut 90-luvun alussa tyttärelleen.  

 

Naisasiamiehet

Arno ja Jussi keskustelevat naisiin liittyvistä aiheista ja ilmiöistä, joita eivät välttämättä ymmärrä, mutta haluaisivat ymmärtää. He ovat Naisasiamiehet.

 

Onko tässä paikka Sinun podcastillesi?

Millaisen podcastin Sinä haluaisit?   Ota meihin yhteyttä, suunnitellaan yhdessä sopiva malli, jolla teemme yrityksellesi tai organisaatiollesi oman podcastin.

Kauttamme saat kaiken kiinnostavan ja laadukkaan podcastin toteuttamiseen tarvittavan.  Aina pikkuneuvoista avaimetkäteen-toteutukseen.

Ota yhteyttä.

 

Pyydä tarjous podcastista

× Moi, voinko jotenkin auttaa Sinua?